face    insta     goo     twit

Kapcsolat: info@vadas.sk

A Vadas Thermal Hotel*** wellness részlege

nyitás: 2018. január 26.

Kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények, exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára. Mindezt megtalálja a párkányi Vadas Thermal Wellness Hotelben, mely újonnan nyíló wellness részlegével immáron egész évben szeretettel várja kedves vendégeit!

A wellness részleg egy zárt folyosóval van összekötve a szállodával, így szállóvendégeink akár egy fürdőköpenyben átsétálva élvezhetik a párkányi termálvíz jótékony hatását.

A 2018. január 26 nyitó központ számos lehetőséget kínál a wellness szerelmeseinek, mely a szállóvendégeinken felül a nagyközönség számára is nyitva áll.

Töltődjön fel testileg és lelkileg a szálloda teljeskörű szolgáltatást nyújtó, 900 m2-es wellness oázisában, ahol három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi - exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára, szaunavilág (gőz, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszázs segíti, hogy fizikálisan és mentálisan is felfrissülve, tökéletes harmóniában élvezhesse a mindennapok kihívásait.

A párkányi termálvíz nemcsak vitalizálja bőrét, hanem a benne található lítiumnak köszönhetően jótékony hatással bír testi és szellemi feltöltődésére.

Próbálja ki Ön is a párkányi termálvíz nyugtató erejét!

wellness_plan
wellness_plan1
wellness_plan10
wellness_plan11
wellness_plan2
wellness_plan3
wellness_plan4
wellness_plan5
wellness_plan6
wellness_plan7
wellness_plan8
wellness_plan9