face    insta     goo     twit

Kapcsolat: info@vadas.sk

Általános fogalalási és szállásfeltételek (faházak, stúdiók, apartmanok, turistaházak)

1) A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A szállásra bejelentkezni a Nánai útról megközelíthető a Hotel Thermal*** melletti recepción, vagy ennek bezárása után a Hotel Thermal*** recepcióján lehet, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi érkezést /18:00 óra utáni bejelentkezés/ a VADAS Kft. /továbbiakban Szolgáltató/ fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.

2) A szobákat a távozás napján 9:00 óráig kell elhagyni. A vendég köteles a szálloda recepcióján kijelentkezni. Amennyiben a vendég nem hagyja el 9:00 óráig a szobát, Szolgáltatónak jogában áll a szállás árának személyenkénti 100%-át szankcióként felszámolnia. A vendég a szankció kifizetése után sem jogosult a szoba további használatára.

3) A termálfürdőbe a belépés vendégeink érvényes szálláskártyával lehetséges a távozás napján is /az aktuális nyitva tartás szerint/.

4) A szállásár tartalmazza Štúrovo (Párkány) város idegenforgalmi illetékét is.

5) Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk: belépés a termálfürdő kültéri medencéinek területére ***) a www.vadas.sk oldalon feltüntetett nyitvatartási időben; parkolás nem őrzött parkolón a szálláshely szerint (a termálfürdő területén, a termálfürdő parkolóján vagy a II-es sz. termálfürdőben ***), a stúdiókban és családi apartmanokban WiFi internetes kapcsolat. /A II-es sz. Termálfürdő mintegy 750 méterre helyezkedik el a Vadas termálfürdőtől. /

6) Minden aktivált chip/szálláskártyáért letétet számolunk fel /2 Euro/db, a IV.27-IX.22. időszakban/ az előre kiküldött számlán vagy bejelentkezéskor a helyszínen. A chipkártyát minden 3 évet betöltött személynek ki kell váltani. A letétet távozáskor a kártya leadása után adjuk vissza a termálfürdő területén található visszaválto segítségével. A visszaváltó a főrecepció hátsó oldalán helyezkedik el. A kártyákat a távozás után maximum 3 napig lehet visszaváltani. Ezután a letét már nem téríthető vissza.

7). Saját fekhely igénye nélkül, az apartman adott kapacitásán felül, 3 év feletti személyenként 8,50 € /személy/éj áron igényelhető szállás.

8) A VADAS Kft egész területére, azaz minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska, stb.) Ezen utasítás megszegése esetén Szolgáltató fenntartja az itt tartózkodás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a foglalás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.

9) Vendégeink kötelesek az előre kiállított számlát, annak meghatározott lejárati idején belül megtéríteni. Amennyiben a számla nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.

10) Az első részlet befizetése után a foglalás megszüntetése az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után:

- 60 vagy több nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 10%-a

- 15-59 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 30%-a

- 3-14 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 50%-a

- kevesebb, mint 3 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 100%-a

- az alábbi okok miatt: betegség, elhalálozás a családban, kórházi kezelés, stb. a megfelelő igazolás felmutatása mellett a teljes szállásár 10%-a.

A vendéget illető fennmaradó összeget a VADAS Kft. bankszámlára vagy postai csekken küldi vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.

11) Foglaláskor vendégünk egy „Foglalási bizonylat”-ot kap, amelyen minden megrendelt szolgáltatást feltüntetünk /érkezéskor ezzel a bizonylattal jelentkezhet be/. Ugyanekkor küldjük el a „Bejelentkezési lap”-ot is, amelyet kitöltve kérünk a szálloda recepciójára visszaküldeni. Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságokat/nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő idővel a szállás megkezdése előtt, hogy a recepció időben változtathasson a foglalási adatokon, számlán.

12) Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek megtéríteni.

13) A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk. A postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk az illetékes recepción.

14) Vendégeink ittlétének további feltételeit az adott szálláshelyre vonatkozó Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely minden vendégre érvényes, kivétel nélkül.

15) Amennyiben ezen Szállásrend bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.

16) Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.

***) érvényes szállás/chipkártya igényeltetik