face    insta     goo     twit

Kapcsolat: info@vadas.sk

Wellness központ

nyitás: 2018. január 26.

Kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények, exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára. Mindezt megtalálja a párkányi Vadas Thermal Wellness Hotelben, mely újonnan nyíló wellness részlegével immáron egész évben szeretettel várja kedves vendégeit!

A wellness részleg egy zárt folyosóval van összekötve a szállodával, így szállóvendégeink akár egy fürdőköpenyben átsétálva élvezhetik a párkányi termálvíz jótékony hatását.

A 2018. január 26 nyitó központ számos lehetőséget kínál a wellness szerelmeseinek, mely a szállóvendégeinken felül a nagyközönség számára is nyitva áll.

Töltődjön fel testileg és lelkileg a szálloda teljeskörű szolgáltatást nyújtó, 900 m2-es wellness oázisában, ahol három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi - exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára, szaunavilág (gőz, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszázs segíti, hogy fizikálisan és mentálisan is felfrissülve, tökéletes harmóniában élvezhesse a mindennapok kihívásait.

A párkányi termálvíz nemcsak vitalizálja bőrét, hanem a benne található lítiumnak köszönhetően jótékony hatással bír testi és szellemi feltöltődésére.

Próbálja ki Ön is a párkányi termálvíz nyugtató erejét!

wellness_plan
wellness_plan1
wellness_plan10
wellness_plan11
wellness_plan2
wellness_plan3
wellness_plan4
wellness_plan5
wellness_plan6
wellness_plan7
wellness_plan8
wellness_plan9

 

Nyitvatartási idő

Naponta

A Thermal*** wellness hotel szállóvendégeinek (január 26-tól)

09:00 - 21:00

Külsős vendégeknek (február 1-től)

12:00 - 21:00

 

Fenntartjuk a nyitvatartási idő módításának jogát.

 

Árjegyzék külsős vendégeknek

3 órás belépés

Egész napos belépés

Felnőtt

10 €

12 €

Gyerek (4-15 éves)

5 €

6 €

Szenior (60 év felett) 

8 €

9 €

3 órás belépés esetén minden további megkezdett óra

1 €

 

 

A belépőjegy a medencék, a jacuzzi, a szaunák, az élményzuhanyok és a sókabin használatára jogosít a belépőjegy érvényességi idején belül.

Az árjegyzék 2018. február 1. és december 31. közt érvényes. Fenntartjuk az árváltozás jogát.


ÉLMÉNYMEDENCÉK

A természetközeli bambuszvilág által insprirált designhoz tökéletesen illeszkedve kerültek kialakításra az élmény és relaxációs medencéink, melyek sodrófolyosóval, hidromasszázs és fúvóka funkciókkal, masszírozó buzgárokkal, vízköpőkkel, relaxációs ülő és fekvő padokkal biztosítják vendégeink részére a tökéletes kikapcsolódást.  Az élménymedencék szomszédságában, a gyermekmedence garantáltan önfeledt és biztonságos szórakozást biztosít a kicsiknek.

 Név

Méret 

Vízmélység

Vízhőmérséklet 

 Sodrófolyosós élménymedence  91 m2  1,2 m  28 - 36°C
 Relax medence (fekvő padokkal, masszírozókkal)  57 m2  1,2 m  30 - 32°C
 Gyerekmedence (vízeséssel, 6 éves korig)  24 m2  0,4 m  36°C-ig

 

Sókabin

A sókabin jellemzője, hogy a magas só koncentrációnak köszönhetően, magas negatív ion túlsúly alakul ki a helységben. A mikroorganizmusok száma jelentősen lecsökken,  ily módon a levegő lényegesen tisztább, és allergén anyagokban szegényebb lesz. A só nem párolog, így légzés közben nem tapad a nyálkahártyára a felső légutakban. A terápia és ionizáció jelentősége úgy érvényesül, hogy serkenti a légzőszervek aktivitását. A köhögés, nehéz légzés panaszai rövid idő alatt enyhülnek. A sókabin immunerősítő hatással rendelkezik.

 

Hang és fényterápiás élményzuhanyok

Az élményzuhanyok a fény és hang ősi relaxáló erejét felhasználva képesek elősegíteni a testi- és lelki harmónia visszaállítását, és az öngyógyító mechanizmusok beindítását.

Kutatások bizonyítják, hogy különböző színű hangok és világítások, különböző pszichológiai hatásokat váltanak ki az emberekből. 


SZAUNA VILÁG

Szauna világunk tervezésénél és kialakításánál is arra törekedtünk, hogy az Ön teljes felfrissüléséhez és pihenéséhez maximálisan hozzájárulhassunk. A skandináv kultúrában „szent helyként” tekintett, varázserővel bíró szaunavilág a vizes forgatagtól elkülönítve helyezkedik el, ezzel is segítve a teljes ellazulást.

 

Finn szauna

A finn szauna magas hőfokú, alacsony páratartalmú meleg helyiség, mely a szervezetre erőteljes méregtelenítő hatással bír. Az ideális méregtelenítési folyamat eléréséhez és ahhoz, hogy testünkben elinduljanak ezen folyamatok, 1,5-2 óra szaunázás javasolt, 3-4 ciklusban (egy ciklus 8-15 perc), pihenési és lehűlési fázisokkal. Mivel ezen szaunázási mód erősen megterheli a szervezetet, kiemelten fontos, hogy mindig betartsuk az alapvető szaunázási szabályokat.

Hőfok: 90-100°C

Páratartalom: <15%

Befoadóképesség: 7 fő

 

Gőz szauna

A gőzfürdőben lévő magas páratartalom miatt, rövid idő alatt fellépő izzadás hatására a bőr pórusai kitágulnak, tisztulnak, a vérkeringés felénkül, az izmok lazulnak, a légutak megtisztulnak. A szív és vérkeringés szempontjából nagy megterhelést jelent, ezért szívproblémákkal küzdőknek ajánlatos az óvatosság. A felhevült testet hűs fürdőben vagy zuhanyban fokozatosan hűtve, majd 30 perces pihenéssel ajánlott lezárni.

Hőfok: 45-60°C

Páratartalom: 70-80%

Befoadóképesség: 4 fő

 

Infra szauna

Az infraszauna gyógyító hatása abban rejlik, hogy a kabin belsejében áramló sugarak a testben hőenergiává alakulnak és végigáramlanak a szervezeten.Az anyagcsere ezáltal felgyorsul, testünk felfrissül, szervezetünk egészségesebbé, bőrünk ragyogóbbá válik. Akár napi fél óra infraszaunázás jótékonyan hat influenzás, allergiás és reumás tünetek enyhítésére, izomgörcsökre, hát és végtagsérülésekre.

Hőfok: <50°C

Páratartalom: <15%

Befoadóképesség: 4 fő

 

Panorámás jacuzzi

A wellness központ legfelső szintjén elhelyezett, egyedi kialakítású és fekvésű panorámás jacuzzi pazar kilátással, napozó és látványterasszal várja a pihenni vágyókat. Merüljön el termálvizes, masszázselemekkel ellátott pezsgőfürdőnk lágy habjaiban és élvezze az exkluzív kilátást az esztergomi bazilikára!

 


Egyéb szolgáltatás: térítés ellenében

Masszázs

A gyógyító érintés fontossága egyre nagyobb teret követel magának rohanó világunkban. Ezért wellness részlegünkön hagyományos (hátmasszázs, teljes testmasszázs, taplmasszázs) és édesen különleges (mézes, csokoládé) masszázsokkal várjuk a relaxálni vágyó vendégeinket.